VESTIhairstudio i Hasselager | Maja Vesti, frisør & hårolog

VESTIhairstudio består af mig, Maja Vesti. Jeg valgte, at starte VESTIhairstudio op, så jeg kunne få mit eget kreative værksted, da det er en af de ting der står i højsædet hos mig. For mig er det, at være frisør ikke bare et arbejde. Jeg stiler altid efter, at mine kunder skal føle, at de “får lidt mere for pengene”.
Jeg tager altid mine kunder tæt til mig og bestræber mig altid på, at deres ønsker skal gå i opfyldelse. Mit motto er: DIN DRØM – MIN PASSION.

På trods af min unge alder, har jeg efter 10 år i branchen, fået masser af erfaring. Jeg går altid efter tidens trends og hos mig bliver det aldrig kedeligt! Min høje faglighed og min bestræben efter, at blive bedre indenfor klipning og farveteknikker gør, at der altid vil være ny inspiration at finde for dig. For mig betyder ærlighed, interesse og passion, at du får dén skræddersyede behandling du fortjener. Jeg vælger altid en dialog med dig omkring lige netop dine ønsker, fremfor bare ”at sælge dig noget”.

Så søger du en frisør med interesse for tidens trends, som ligger vægt på god service og høj arbejdsmoral, så tag et smut forbi VESTI hairstudio -her møder jeg dig altid med godt humør og god betjening!

Se mit tidligere arbejde & find inspiration i min lookbook

Ønsker du at booke tid?

Book din tid online herunder

OBS: Ønsker du herre budget klip
bedes du venligst ringe på tlf. 28714748