Signatur behandling

Babylights | Et naturligt resultat

VESTIBabylights

Babylights er for dig der ønsker et naturligt finish

VESTIbabylights er en af vores mest populære signatur farvebehandlinger. Denne farveteknik har vi perfektioneret de sidste år, så den giver et smukt og naturligt resultat. Inspireret af de bløde og naturlige highlights, børn ofte har i deres hår, er VESTIbabylights en farveteknik, der skaber en smuk og naturlig effekt.

Denne teknik adskiller sig fra mere traditionelle metoder ved at fokusere på ekstremt tynde og fine striber, der smelter sammen med hårets baggrundsfarve og giver illusionen af en naturlig helfarve. Babylights tilføjer en næsten usynlig glød til håret og giver det et frisk og ungdommeligt udseende.

Babylightsfarvebehandling

En naturlig glød

Det, der gør VESTIbabylights så fortryllende, er den “forsigtige” farvetilgang. Stribernes fine struktur, giver en naturlig variation af farver, som sammen skaber en strålende glans og dimension, der efterligner det naturlige sommerlook. 

Hos VESTIhairstudio er vi eksperter i babylights-teknikken, som vi har forfinet med vores eget unikke touch. Denne farvebehandling er perfekt til dig, der drømmer om et blødt og naturligt resultat, hvor det stadig ligner en helfarve. Uanset om du ønsker at tilføje et lysere look eller ønsker en total forvandling af dit look, kan vores babylights behandling tilpasses til at opfylde dine ønsker.

Babylights kombineret med Balayage

Balayge med babylights

Vi kan også lave en kombination af flere af vores signatur farveteknikker. Ofte kombinerer vi VESTIbalayage med VESTIbabylights. Disse to farveteknikker kombineret med hinanden giver et meget naturlight finish med det flotteste spil.

Du får den lange holdbarhed vores Balayage er kendt for, så du kan gå længere mellem dine farvebehandlinger. Samtidigt får du det smukke farvespil og flotte finish som babylights giver. 

Er du i tvivl om hvilken behandling der er den rette for dig, så guider vi dig på bedste vis i salonen. 

Scroll to Top