VESTIhairstudio - din Frisør i Hasselager

Velkommen ind, hos VESTI hairstudio – vi er et farve univers FYLDT med kreative ideer og følelser omkring lige præcis DIG & dit hår. Vi har specialiseret os indenfor nye farve trends & teknikker, deriblandt Balayage teknikken. Det vigtigste for os, er at skabe det unikke til dig, om det er en farve, klipning eller hvordan du oplever hele oplevelsen i stolen.

Vi er ikke bare din frisør, men din professionelle rådgiver. Vi er efterudannede Hårologer, vi tager hårtest og rådgiver altid ud fra det udgangspunkt du kommer med. Vi mener at dit hår er lige så unikt som et fingeraftryk og skal behandles derefter og efterlader dig aldrig alene med et projekt, men er på sidelinjen hele vejen. Vi er ærlige og stræber kun efter det bedste. Vores team går på arbejde hvert evige eneste dag, fordi vi ikke kan lade være, vi har en fest og elsker vores lille hår univers så højt.

Billede af Maja Veste, som er Indehaver af frisørsalon Hasselager - VESTIhairstudio

Produkter med omtanke for dit hår

Hos VESTIhairstudio ved vi, at ikke to typer hår er ens. Har du et kemisk ødelagt hår eller har du problemer med din hovedbund? Så kig ind forbi salonen – vi står klar med råd og vejledning til lige netop dine udfordringer. Sammen finder vi nogle produkter, der kan give dig et sundt og stærkt hår.