VESTIhairstudio - din Frisør i Hasselager

VESTIhairstudio består af mig, Maja Vesti og så har jeg netop udvidet teamet med den dygtige Anne. Jeg valgte, at starte VESTIhairstudio op, så jeg kunne få mit eget kreative værksted, da det er en af de ting der står i højsædet hos mig. For mig er det, at være frisør ikke bare et arbejde. Jeg stiler altid efter, at mine kunder skal føle, at de “får lidt mere for pengene”.
Jeg tager altid mine kunder tæt til mig og bestræber mig altid på, at deres ønsker skal gå i opfyldelse. Mit motto er: DIN DRØM – MIN PASSION.

På trods af min unge alder, har jeg efter 10 år i branchen, fået masser af erfaring. Jeg går altid efter tidens trends og hos mig bliver det aldrig kedeligt! Min høje faglighed og min bestræben efter, at blive bedre indenfor klipning og farveteknikker gør, at der altid vil være ny inspiration at finde for dig. For mig betyder ærlighed, interesse og passion, at du får dén skræddersyede behandling du fortjener. Jeg vælger altid en dialog med dig omkring lige netop dine ønsker, fremfor bare ”at sælge dig noget”.

Så søger du en frisør med interesse for tidens trends, som ligger vægt på god service og høj arbejdsmoral, så tag et smut forbi VESTI hairstudio -her møder jeg dig altid med godt humør og god betjening!

Produkter med omtanke for dit hår

Hos VESTIhairstudio ved vi, at ikke to typer hår er ens. Har du et kemisk smadret hår eller har du problemer med din hovedbund? Så kig ind forbi salonen – vi står klar med råd og vejledning til lige netop dine udfordringer. Sammen finder vi nogle produkter, der kan give dig et sundt og stærkt hår.