Signatur behandling

Balayage | Et naturligt beachy look

VESTIbalayage

Balayage - en teknik der er kommet for at blive

Balayage teknikken har været en af vores kunders foretrukne farvebehandlinger de sidste år og der er ikke uden grund. Farveteknikken giver nemlig et smuk og naturligt finish og uden at du får skarpe synlige udgroninger. Det er altså en farveteknik, som kræver minimal vedligeholdelse og som gør, at du kan gå længere mellem dine farvebehandlinger.

Hos VESTIhairstudio har vi perfektioneret vores balayage teknik og den er i dag en af vores signatur behandlinger. Balayage er en frihåndsteknik og vi har derfor mulighed for at skræddersy behandlingen og ligge de enkelte strøg på den måde, som passer bedst til dit hår og dine ønsker.

Kombiner Balayage med babylights

Balayage med babylights

Hos VESTIhairstudio tilbyder vi en unik sammensætning af vores eksklusive farveteknikker. En populær kombination er VESTIbalayage sammen med VESTIbabylights, som sammen skaber et naturligt udtryk med et levende farvespil.

Denne specialkombination sikrer den langvarige holdbarhed, kendt fra vores Balayage-behandling, hvilket betyder, at du kan vente længere mellem dine farveopfriskninger.

Hvis du er usikker på, hvilken behandling der passer bedst til dig, står vi klar til at rådgive og vejlede dig i salonen, så du opnår det bedst mulige resultat.

Scroll to Top