Hårolog | Få et stærkere & sundere hår

Foruden at være frisør, er vi også uddannet hårologer. Hårologi betyder “viden om hår”. Dit hår er personligt – faktisk ligeså unikt som dit fingeraftryk! Som hårologer har vi specialist viden inden for dette felt og kan derfor behandle dig og dit hår, som det unikke individ du er.

Lad os hjælpe dig med at få et sundere hår

Som hårolog studerer vi både hovedbund og hår, vi har ligeledes mulighed for, at lave en hårtest på dit hår. Dette hjælper os til, at give dig den helt rette behandling og rådgivning, så du opnår et sundere hår. Når hårtesten er udført, blander vi en shampoo, specielt tilpasset til dit hår. Shampooen blandes med udvalgte tilsætninger og eksotiske ekstrakter, så den får den kraft du har brug for.

Vi har valgt at blive hårologer fordi vi går meget op i kvalitet, flotte resultater og at vores kunder føler, at de får den bedste rådgivning. Alle disse ting går perfekt i hånd med at være hårolog og hjælper til at gøre vores arbejde lettere, ved at håret kan holde til flere behandlinger. Vi kan som hårologer hjælpe alle – dig med et naturligt hår, som ønsker glans eller mere volume. Dig som får mange farvebehandlinger, som vil passe på sit hår. Dig hvor håret let knækker og mangler smidighed. Eller dig som døjer med hovedbundsproblemer. Vejen til et smukt hår er gennem en stabil hovedbund.
At kunne skræddersy dine produkter, så kernen af håret får det optimale, gør at du får det bedst mulige ud af dit hår. Kig forbi salonen i Hasselager, nær Aarhus og få testet dit hår!