Signatur behandling

Hårolog | Skræddersyede behandlinger og produkter

VESTIhairstudio - din uddannede hårolog

Hårologi - din vej til et stærkere og sundere hår

Foruden at være frisører, er vi også uddannede hårologer i salonen. Hårologi betyder “viden om hår”. Dit hår er nemlig personligt og helt unikt. Som hårolog har vi specialist viden inden for dette felt og kan derfor behandle dig og dit hår, som det unikke individ du er. Vi forstår dybden og kompleksiteten af hårets natur. 

Hos os er hårologi mere end bare en trend; det er vores passion. Vores salon er ikke blot et sted, hvor du får klippet, farvet og stylet dit hår. Det er en oase, hvor hårets helbred er i fokus. Vi bruger kun de bedste produkter og skræddersyede teknikker, så vi passer bedst muligt på dit hår.

En investering i et sundt hår

Hvad kan hårologi gøre for dit hår?

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Hårologi

Lad os sammen gøre dit hår sundere og stærkere

Som hårolog studerer vi både hovedbund og hår, og vi har ligeledes mulighed for, at lave en hårtest af dit hår. Dette hjælper os til, at give dig den helt rette behandling og rådgivning, så du opnår et sundere hår. Når hårtesten er udført, blander vi en shampoo, som er specielt tilpasset til dit hår. Shampooen blandes med udvalgte tilsætninger og eksotiske ekstrakter, så den hjælper på dit hårs unikke udfordringer.

Vi har valgt at blive hårologer fordi vi går meget op i kvalitet, flotte resultater og at vores kunder føler, at de får den bedste rådgivning. Alle disse ting går perfekt i hånd med at være hårolog – samtidigt hjælper det med at gøre vores arbejde lettere, idet håret kan holde til flere behandlinger. Vi kan som hårologer hjælpe alle – dig med et naturligt hår, som ønsker glans eller mere volume. Dig som får mange farvebehandlinger, som vil passe på dit hår. Dig hvor håret let knækker og mangler smidighed. Eller dig som døjer med hovedbundsproblemer. Vejen til et smukt hår starter nemlig først og fremmest gennem en sund og stabil hovedbund.
At kunne skræddersy dine produkter, så kernen af håret får det optimale, gør at du får det bedst mulige ud af dit hår. Kig forbi salonen i Hasselager, nær Aarhus og få testet dit hår!

Scroll to Top