Hårolog | Få et stærkere & sundere hår

Foruden at være frisør, er jeg også uddannet hårolog. Hårologi betyder “viden om hår”. Dit hår er personligt – faktisk ligeså unikt som dit fingeraftryk! Som hårolog har jeg specialist viden inden for dette felt og kan derfor behandle dig og dit hår, som det unikke individ du er.
Som hårolog studerer jeg både hovedbund og hår, jeg har ligeledes mulighed for, at lave en hårtest på dit hår. Dette hjælper mig til, at give dig den helt rette behandling og rådgivning, så du opnår er sundere hår. Når hårtesten er udført, blander jeg en shampoo, specielt tilpasset til dit hår. Shampooen blandes med udvalgte tilsætninger og eksotiske ekstrakter, så den får den kraft du har brug for.

Jeg valgte at blive hårolog fordi jeg går meget op i kvalitet, flotte resultater og at mine kunder føler, at de får den bedste rådgivning hos mig. Alle disse ting går perfekt i hånd med at være hårolog og hjælper til at gøre mit arbejde lettere, ved at håret kan holde til flere behandlinger. Jeg kan som hårolog hjælpe alle – dig med et naturligt hår, som ønsker glans eller mere volume. Dig som får mange farvebehandlinger, som vil passe på sit hår. Dig hvor håret let knækker og mangler smidighed. Eller dig som døjer med hovedbundsproblemer. Vejen til et smukt hår er gennem en stabil hovedbund.
At kunne skræddersy dine produkter, så kernen af håret får det optimale, gør at du får det bedst mulige ud af dit hår. Kig forbi salonen i Hasselager, nær Århus og få testet dit hår!