Signatur behandling

Hairextensions | Invisible teknikken

VESTIInvisible hair extensions

Få langt smukt hår med Invisble hairextensions

Drømmer du om langt og fyldigt hår, som samtidigt ser naturligt ud? Så er VESTIhairextensions den rette metode for dig. Vi bruger Invisible teknikken, som er en ny udgave af den traditionelle Ezy weft hair extensions metode.

I salonen bruger vi desuden kun deluxe hår – en extensions type, hvor selve banen som håret sidder på, er meget lille og flad. Dette giver dig både et stort set usynligt resultat, men også en påsætning, som er langt mere komfortabel at have i. 

Der kan være mange grunde til, at man ønsker, at få hair extensions. Nogen ønsker et langt hår, som stadigt ser naturligt ud, mens andre blot ønsker mere fylde. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, så du kan få drømmehåret.

Hair extensions typer

Volume eller længde?

Ønsker du volume eller længde?

En volume extensions er for dig, som blot ønsker mere fylde. Her vil en enkelt eller to extensions baner være nok til at give dig et flot naturligt og fyldigt hår. Ønsker du derimod længere hår, vil det oftest kræve flere baner extensions, at give dig et fyldigt og langt hår. Når du booker tid til hair extensions tager vi altid en snak om dine ønsker, så vi sammen finder frem til den helt rette behandling for dig. 

En extensions påsætning kan både laves i samme farve som dit eget hår, eller det kan sammensættes af flere nuancer for at skabe spil i farverne. Begge dele kan laves, så du får et helt naturligt resultat. 

Scroll to Top